Uw verwarmingsspecialist!

Hatech

Uw verwarmingsspecialist

Hatech bvba is een erkend verwarmingsinstallateur van gas- en mazoutinstallaties, zonnesystemen en warmtepompen. Wij richten ons zowel op de professionele als op de particuliere markt.
Hatech

Onze diensten

U wil een nieuwe verwarmingsketel, zonnesysteem of warmtepomp plaatsen in uw woning, bedrijf of nieuwbouw? U heeft reeds een nieuw verwarmingssysteem en wenst een professionele opvolging? U kan op ons rekenen voor het plaatsen van uw systemen, maar ook voor herstel- en onderhoudsopdrachten.

Kwaliteit en kennis
Door onze samenwerking met topmerken op de markt garanderen wij kwaliteit en een lange levensduur.

Als geen ander weet zaakvoerder Kristof Haes zijn kennis van de loodgieterij en verwarmingssector te combineren en door te geven aan zijn team.

Moderne verwarmingssystemen eisen een moderne aanpak qua onderhoud en plaatsing. Door regelmatige bijscholing garanderen wij u een up-to-date product en dienst.
Service op maat
Door goed onderhoud, persoonlijk contact en klantenservice hebben wij door de jaren heen en grote klantenportefeuille opgebouwd.

U kan zeker zijn van een volledig op maat verzorgde service en duidelijke afspraken. Peggy staat in voor de administratie en zorgt ervoor dat onze plaatsers tijdig ter plaatse zijn.