Uw verwarmingsspecialist!

Totaalservice in verwarming

Visie

Hatech is specialist in het aanleggen van diverse verwarmingssystemen waaronder condensatiesystemen, mazoutinstallaties, vloerverwarming, zonnesystemen ( zonneboilers) en warmtepompen.

Om de kwaliteit van onze installaties te garanderen, volgen wij de plaatsingsinstructies op de voet. Onze mensen worden dan ook regelmatig op training gestuurd.
totaalservice

Besparen op uw energiefactuur
Wanneer uw installatie vakkundig wordt geplaatst, kan u op lange termijn veel geld besparen.

We geven hierbij graag een voorbeeld:
Door een innovatieve condensatieketel te laten plaatsen wordt de warmte in de waterdamp gerecupereerd (condensatie) van de verbrandingsgassen . Deze worden dan omgezet in nieuwe warmte. Zo heeft u een rendement van 92% procent en dit help u spaarzaam om te gaan met kostbare energie.
Zekerheid en garantie in verwarmingstechniek
Hatech werkt met diverse merken omdat wij enkel het beste willen gebruiken uit het assortiment op de markt. Ondervinden wij dat er verschuivingen zijn in kwaliteit en gebruik, dan passen wij ons assortiment aan.

Enkele van onze merken zijn Vaillant, Remea, Buderus, Weishaupt, Giacomini, Thermic, Superia, Henrad, Vasco.

Hatech legt uw volledig systeem aan in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Dit neemt niet weg dat wij ook open staan voor een samenwerking met diverse andere plaatsingsbedrijven. Zo heeft u 100% inspraak.

Wenst u zekerheid vanaf dag één? Wenst u een bedrijf dat heeft leren communiceren met aannemers en architecten ?